Sværhedsgrad
Forberedelse
15 min
Samlet tid
1
t
15
min
Personer
14
Sådan laver du Chokoladedrøm med guldkonfekt
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Tilsæt skiftevis sigtet mel, kakao og bagepulver, mælk og smeltet smør til æggemassen. Rør massen godt sammen.
- Kom dejen i en smurt og meldrysset springform ca. Ø 20-22 cm og bag ved 160° C i ca. 40-45 min. Lad kagen køle af, inden topping påføres.
- Pisk ODENSE Chokoladecreme med sødmælk.
- Bland kaffe, kakaopulver, vaniljesukker, flormelis og smør sammen og kog op. Tilsæt kokos og rist toppingen godt igennem.
- Fordel kokostoppingen på den afkølede kage og lad den størkne helt. Del den afkølede kage på midten og smør chokoladecremen på nederste del. Sæt toppen af kagen oven på cremen.
- Tril kugler af marcipan og overtræk med tempereret chokolade eller smeltet overtræk. Pensl marcipankuglerne med guldstøv, når chokoladen er størknet.
- Pynt kagen med guldkonfekt, brombær og et par mynteblade.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar