Sværhedsgrad
Forberedelse
40 min
Samlet tid
1
t
15
min
Personer
20
Sådan laver du Studenterhuekage
- Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Chokoladekage. Kom dejen i en springform (ø 30 cm), eller alternativt i 3 bradepander. Bages ved 160°C i ca. 30-40 min. Når kagen er afkølet, deles den i 3 lag.
- Chokoladecreme piskes med mælk. Chokoladecremen fordeles jævnt på de 3 lag og i et tyndt lag udenpå kagen. Jordbær og hindbær lægges oven på cremen inden næste lag lægges på.
- Udrul hvid fondant til en rund cirkel (ca. Ø 40 cm). Overtræk kagen. Gem et lille stykke hvid fondant til emblemet på huen. Udrul rød og sort fondant og form kantbånd, emblem og skygge.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar