• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Studenterhuekage

Andre opskrifter

Nougat smørepålæg med hasselnødder og chokolade

Nougat affogate - En let & lækker dessert

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Stracciatella Ispinde

Grillede chocolate chip cookies

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Studenterhat Kage 1
    Studenterhat Kage 1
  • Studenterhat Kage 2
    Studenterhat Kage 2
  • Studenterhat Kage 3
    Studenterhat Kage 3
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
40 min

Samlet tid
1 t 15 min

Personer
20

Sådan laver du Studenterhuekage

  1. Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Chokoladekage. Kom dejen i en springform (ø 30 cm), eller alternativt i 3 bradepander. Bages ved 160°C i ca. 30-40 min. Når kagen er afkølet, deles den i 3 lag.
  2. Chokoladecreme piskes med mælk. Chokoladecremen fordeles jævnt på de 3 lag og i et tyndt lag udenpå kagen. Jordbær og hindbær lægges oven på cremen inden næste lag lægges på.
  3. Udrul hvid fondant til en rund cirkel (ca. Ø 40 cm). Overtræk kagen. Gem et lille stykke hvid fondant til emblemet på huen. Udrul rød og sort fondant og form kantbånd, emblem og skygge.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Kagebunde
  • 2 pakker ODENSE Chokoladekage
  • 4 æg
  • 2,5 dl olie (raps- eller solsikkeolie)
  • 2 dl vand
  • Kagecreme
  • ODENSE Chokoladecreme 150g

    ODENSE Chokoladecreme 150g

    Gå til produkt »
    DKK 19,95
  • 9 dl sødmælk
  • 500 g jordbær
  • 250 g hindbær
  • Pynt
  • ODENSE Fondant hvid 250g

    ODENSE Fondant hvid 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Fondant rød 250g

    ODENSE Fondant rød 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Fondant sort 250g

    ODENSE Fondant sort 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
Læg 6 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Studenterhuekage


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk