• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel

Andre opskrifter

Nougat affogate - En let & lækker dessert

Trojka-konfekt

Kokos-marcipanbar

Lakrids konfektkegler

Julekonfekt med cappuccino- og karamelsmag

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
ODENSE - Den Søde Skole - Fyldte chokolader http://i.vimeocdn.com/video/564766465_640.jpg Sådan laver du dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
  • Hjemmelavede Fyldte Chokolader Med Hindbaertroeffel 001
    Hjemmelavede Fyldte Chokolader Med Hindbaertroeffel 001
  • Hjemmelavede Fyldte Chokolader Med Hindbaertroeffel 002
    Hjemmelavede Fyldte Chokolader Med Hindbaertroeffel 002
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 28

Sværhedsgrad

Forberedelse

Samlet tid

Stk.
24

Sådan laver du Hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel

  1. Klargør formen ved at pudse med vat. Smelt chokolade og fyld formen op. Bank evt. bobler væk og hæld overskydende chokolade ud. Lad chokoladen sætte sig med formens bund i vejret.
  2. Chokoladen hakkes fint. Hindbær koges op sammen med piskefløden og hældes over den finthakkede chokolade. Røres til en glat masse og smør røres i.
  3. Lad trøflen hvile ved stuetemperatur en times tid.
  4. Fyld trøflen i den støbte chokoladeskal og lad den størkne ca. 20 min på køl. Luk bunden med chokolade.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • marie my 02-04-2018 10:18:21
    120 g ODENSE Mørk Chokolade 55% finthakket klaus for det her opskrift er kun til Hindbærtrøffel :)
  • Klaus 25-11-2017 18:37:52
    Hvor meget af chokoladen skal der bruges til trøflen og hvor meget til skallen?

Ingredienser

  • Hindbærtrøffel
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • 30 g piskefløde
  • 45 g hindbær frosne
  • 10 g smør
Læg 1 vare(r) i kurven

Tip

Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk