Gør december hyggelig!

Den Store Konfektdag WebHer på Odense Marcipan ELSKER vi konfekt og søde sager, og der er bare ikke noget mere hyggeligt og dejligt end at lave konfekt sammen med familien. Vi ved godt, at folk har travlt, specielt omkring juletid, men vi vil bare så gerne give glæden og hyggen ved at lave konfekt videre til jer alle. Derfor har vi i år bestemt os for at hjælpe jer med at gøre december hyggelig på trods af julestress og jag, så I kan mærke julehyggen samtidig med, at I når alt det, I skal. Du kan læse mere om årets tre tiltag her på siden eller læs om jul hos Odense Marcipan og gå på opdagelse i vores lækre opskrifter på konfekt og andre julegodter.

Konfektkits

Julekits19Et af vores nye tiltag er vores tre forskellige konfektkits. De indeholder en folder med opskrifter på nemt, sjovt og ambitiøst konfekt samt ingredienser til opskrifterne i én af det tre kategorier. Så det eneste du skal gøre er at købe dit foretrukne konfektkit på vores webshop og så er du klar til at julehygge med hele familien.

Det nemme konfektkit indeholder ingredienser til to opskrifter, der er enkle at gå til og kan lykkes for de fleste på blot 1-2 timer. Det sjove konfektkit indeholder ingredienser til tre opskrifter på sjov og alternativ konfekt, som helt sikkert vil skabe glæde hos de små. Her får du 2-3 timers hygge. I det ambitøse konfektkit finder du ingredienser til fire opskrifter på sofistikeret konfekt med vores nye chokolader og dekorationsstøv. Med det ambitøse julekit har du 3-4 timer julehygge foran dig.

Spred julehyggen og vind gavekort til Legoland

Hjælp os med at sprede julehyggen i november og december ved at uploade et billede af din konfektdag eller blot af det færdige konfekt til Instagram, uanset om du bruger vores opskrifter eller lader fantasien få frit løb. Hvis du samtidig tagger #GørDecemberHyggelig samt @OdenseMarcipan senest d. 31. december, er du med i lodtrækningen om et gavekort til Legoland.

Igennem december måned vil vi også reposte nogle af jeres billeder på vores profil, så vi rigtig kan sprede julehyggen og give inspiration til julens konfekt videre. Dette er dog ikke en indikation på, om du vinder konkurrencen eller ej.

Vi forbeholder os retten til at bruge alle billeder med ovenstående hashtag på ODENSE's sociale profiler.

Præmier
1x 3.000 kr. til LEGOLAND ApS
2x 1.500 kr. til LEGOLAND ApS

Anvendelse
Gavekortet er et elektronisk gavekort, som kan bruges som en slags hævekort i stedet for kontanter. Gavekortet kan anvendes til betaling i LEGOLAND ApS forretningssteder i Billund herunder LEGOLAND Parkens billetluger, butikker, restauranter samt til betaling på Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village.

Gyldighed
Gavekortet udløber 3 år fra leveringsdatoen, dog tidligst fra den seneste genoptankning på kortet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Aktivering af gavekortet
Når gavekortet er modtaget, skal det aktiveres med en aktiveringskode, inden det kan benyttes. Gavekortet aktiveres på hjemmesiden LEGOLAND.dk/gavekort ved at indtaste aktiveringskoden samt gavekortnummeret.

Den Store Konfektdag på Facebook

Den Store Konfektdag_Børn http://i.vimeocdn.com/video/829527666_640.jpg http://i.vimeocdn.com/video/829527666_640.jpg 2019-11-08 09:32:39

Vi har også afholdt Den Store Konfektdag d. 1. december, hvor vi sendte live på Facebook med vores tidligere chefkonditor Ronnie Holmen. Han guidede jer sikkert igennem tre opskrifter, én fra hver kategori af vores nye julekits, og gav gode tips til alt fra marcipan-udrulning til chokoladetemperering. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kommentere videoerne eller bare skrive til os som I plejer, så vil vi svare på alle jeres spørgsmål.

Vi sendte Facebook Live ad tre omgange:

Kl. 13:00-13:30 kunne I følge med i den nemme opskrift på Marcipan/Nougat-roulade

Kl. 13:45-14:15 kunne I følge med i den sjove opskrift på Kokospinde

Kl. 14:30-15:00 kunne I følge med i den ambitiøse opskrift på Solbærstykker