Lav din egen skovbærmarcipan

Lav din egen skovbærmarcipan topbillede
ODENSE Ren Rå Marcipan med skovbær er desværre udgået af vort sortiment. Vil du i stedet lave din egen skovbærmarcipan, så følg vores vejledning her. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke kan opnås helt samme faste konsistens, som den færdiglavede vare.


Ingredienser pr. 400g:
400 g Original ODENSE Marcipan
ca. 240 g Skovbær fra haven eller fryseren
2 tsk. honning

Kog skovbærene op med honning, afkøl og bland med marcipan. Smag løbende til med skovbær, alt efter ønsket smag og konsistens. Pas på skovbærmarcipanen ikke bliver for våd. Kan med fordel blandes dagen i forvejen, så massen kan sætte sig.

 

Holdbarhed 1-2 uger på køl. Koges massen ind i lidt længere tid til således at vandet koges væk og der opnås en sirupkonsistens, forlænges holdbarheden. Holdbarhed vil være op til 3-4 uger udenfor køl.