Form nemt dine marcipanæg

Form nemt dine marcipanæg - top

Aldrig har det været nemmere at forme de flotteste marcipanæg. Med ODENSE Æggerulle får du let trillet pæne, ensartede påskeæg.

Sådan gør du:

  • Vej 250-280 g marcipan af, tril til en pølse og del i 10 lige store stykker (æg á 25-28 g).
  • Læg op til 4 marcipanstykker i formen ad gangen, sæt toppen på (husk at vende toppen rigtigt, så æggene får den rigtige form) og rul toppen frem og tilbage, til æggene er formet.
  • Overtræk dine marcipanæg med overtræk eller chokolade. Se også: Sådan tempereres chokolade. Det anbefales dog at lade marcipanæggene tørre ca. 1 døgn, inden de overtrækkes. Det giver det bedste resultat.

 

Se i videoerne herunder, hvor nemt det er:

 

Lave nemme påskeæg med ODENSE æggerulle http://i.vimeocdn.com/video/510292013_640.jpg Aldrig har det været nemmere at lave de flotteste, velformede påskeæg af marcipan. Vej marcipanen af, og rul marcipanstykkerne med æggerulleren. Så let kan det gøres! Bagefter kan marcipanæggene overtrækkes med chokolade og pyntes.

 

Odense Marcipan aeggerulle http://i.vimeocdn.com/video/372767506_640.jpg Æggerulle af træ, godkendt til kontakt med fødevarer, til hurtig fremstilling af marcipan æg.

 

 

 

Form nemt dine marcipanæg step1 form-nemt-dine-marcipanaeg-step2

form-nemt-dine-marcipanaeg-step3 form-nemt-dine-marcipanaeg-step4