Hvad er Black Friday?

Black Friday 19

Black Friday er en international shoppedag og den største af slagsen. Dagen byder på store rabatter i efterhånden de fleste danske butikker, og der kan være mange penge at spare på julegaverne, hvis de købes denne dag.

Black Friday ligger fredagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, som altid falder den fjerde torsdag i november. Hos Odense Marcipan byder vi dagen velkommen med masser af gode timetilbud, så du kan få sikret årets julekonfekt.

Har du brug for inspiration til at gøre din jul ekstra hyggelig og lækker i år, så guider vi dig godt på vej med gode tips til spiseligt julepynt, en konfektdag, lækre mandelgaver og meget mere.

Hvorfor har vi Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, som opstod, fordi alle offentlige ansatte havde fri fredagen efter Thanksgiving. Derfor brugte mange dagen på at shoppe julegaver, hvilket de amerikanske butikker imødekom ved at holde længere åbent og lokkede med store prisnedsættelser.

Det har efterhånden bredt sig til størstedelen af verdenen, og Black Friday er kun blevet større, vildere og med ekstra store rabatter og køtilbud.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der findes flere teorier på, hvorfor fredagen efter Thanksgiving og årets største shoppedag har fået navnet Black Friday.

Nogle mener, at Black Friday hentyder til de sorte tal, de amerikanske butikker fik på bundlinjen efter deres store omsætning fredagen efter Thanksgiving. Andre mener, at Black Friday symboliserer, at gaderne er sorte af mennesker på grund af de gode køtilbud.

Uanset hvorfor dagen har fået sit navn, så fejrer vi Black Friday her hos Odense Marcipan med gode tilbud på vores velkendte kvalitetsprodukter.

Black Friday hos Odense Marcipan

Hos Odense Marcipan har vi samlet en masse lækre og velsmagende varer i vores webshop til dig, så du kan komme godt i gang med at lave en masse lækkerier til juletiden og julehyggen.

Vi har valgt at gøre Black Friday til en sjov og spændende dag, hvor du kan opleve super gode tilbud på både velkendte varer og nyheder, men nogle af varerne findes kun i et begrænset antal, så det gælder om at være hurtig! 

 

Hvornår er det Black Friday?

I år falder Black Friday som sagt den 29. november – sæt kryds i kalenderen allerede nu og vær klar til alle de gode tilbud på marcipan, fondant og chokolade fra Odense Marcipan.

Husk at du altid kan finde inspiration til julens lækkerier i vores mange juleopskrifter, hvor du blandt andet finder opskrifter på den lækreste konfekt, marcipanbrød og julesmåkager.

Så gå på opdagelse i vores opskrifter til julens mange lækkerier og forbered dig på dine Black Friday indkøb hos Odense Marcipan.