Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Påskekage med chokoladecreme

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (4)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 34

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
8-9 timer

Personer
8-12

  1. 1
    Rør smør og sukker blødt og pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt revet marcipan og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen. Rør dejen sammen og kom den i en smurt springform. Bag kagen ved 175° C i ca. 1 time.
  2. 2
    Mærk efter med en strikkepind om kagen er bagt, der må ikke være dej på pinden. Lad kagen køle helt af og flæk kagen i 2 bunde.
  3. 3
    Varm fløden op til kogepunktet, tilsæt hakket chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Afkøl i mindst 6 timer og pisk til luftig creme.
  4. 4
    Læg den nederste bund på et fad og smør den med lemoncurd. Smør 2/3 af cremen på kagebunden og læg den anden kagebund oven på. Smør resten af cremen på toppen.
  5. 5
    Bland 300 g marcipan med grøn frugtfarve og ælt den med lidt flormelis. Rul marcipanen ud til en lang bane og bind det omkring kagen.
  6. 6
    Brug den overskydende grønne marcipan til stilk og blade. Ælt resten af marcipanen med gul frugtfarve, rul det ud og brug det til blomsten.
  7. 7
    Pynt med æg rundt i kanten og servér.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Kagen kan holde sig i køleskabet i et par dage.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Påskekage med chokoladecreme


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK