Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Sprød og enkel nytårsdessert

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (20)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 40

Sværhedsgrad

Forberedelse
40 min.

Samlet tid
50 min.

Personer
4

  1. 1
    Alle ingredienser til dejen skal have stuetemperatur. Det hele røres sammen til en lind masse, og smøres jævnt ud i et tyndt lag på bagepapir i cirkler af 9-10 cm i diameter.
  2. 2
    Bages ved 180° C, til de er gyldne. Tages af bagepapiret med en palet kniv, mens de er varme, og lægges over et lille glas, så de folder sig ned over.
  3. 3
    Når de er kølet af, ligner de en fin lille kurv, som kan fyldes med en god is. De pyntes med en hvid chokoladestjerne. Stjernen laves af smeltet hvid chokolade, der sprøjtes ud på plastic i stjerneform.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Sprød og enkel nytårsdessert


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK