Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Nem nytårsdessert

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (12)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 65

Sværhedsgrad

Forberedelse
25 min

Samlet tid
2 timer

Personer
4

ODENSE Ren Rå Marcipan med skovbær er udgået af vort sortiment. Se hvordan du kan lave din egen skovbærmarcipan under Den Søde Skole.
  1. 1
    Tag isen fra frost og lad den stå og blive lidt blød. Rør herefter rundt i den og tilsæt små stykker af marcipanen. Frys isen igen i et par timer.
  2. 2
    Temperer chokoladen og lav dit eget mønster/gitter af chokoladen (se vejledning af temperering af chokoladen og fremstilling af chokoladegitter under den søde skole). Lad chokoladen køle af og opbevar den evt. i en kagedåse indtil desserten skal serveres.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Chokoladepynten kan laves dagen før serveringen, ligesom kugler af isen kan laves i forvejen, og sættes på frost - klar til servering.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Nem nytårsdessert


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK