Konfektsnitter

Konfektsnitter http://i.vimeocdn.com/video/368261962_640.jpg

Kommentarer (4)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 14

Sværhedsgrad

Forberedelse

Samlet tid

  1. De 300 g marcipan rulles ud i et kvadrat i 4 mm tykkelse mellem 2 stykker bagepapir. Kvadratet deles i 2 stykker, og det valgte fyld fordeles på den ene plade. Den anden plade lægges ovenpå og trykkes let fast i fyldet. Skæres herefter ud i mundrette snitter.
  2. Fremgangsmåde til 4 slags fyld:
  3. Nougat: Brug nougat der er tempereret, så er den nemmere at fordele.
  4. Figner: De tørrede figner blendes med honning og 200 g marcipan.
  5. Romrosin: Rom, rosiner og marcipan blendes sammen.
  6. Abrikos: De tørrede abrikoser blendes med honningen og marcipanen.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • birthe tramm 10-12-2012 21:01:20
    det er verdens bedste marcipan
  • Helga 29-11-2012 09:53:59
    Mon det bliver nødvendigt at tænke så meget på det????
  • Mette 26-11-2012 21:09:22
    Hvor længe kan de holde sig i køleskab?
  • maria 25-11-2012 14:32:15
    hmmmmmmm

Send til e-mail

Konfektsnitter


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes