Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Konfektsnitter

Forrige opskrift | Næste opskrift
Konfektsnitter http://i.vimeocdn.com/video/368261962_640.jpg

Kommentarer (4)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 10

Sværhedsgrad

Forberedelse

Samlet tid

  1. 1
    De 300 g marcipan rulles ud i et kvadrat i 4 mm tykkelse mellem 2 stykker bagepapir. Kvadratet deles i 2 stykker, og det valgte fyld fordeles på den ene plade. Den anden plade lægges ovenpå og trykkes let fast i fyldet. Skæres herefter ud i mundrette snitter.
  2. Fremgangsmåde til 4 slags fyld:
  3. 1
    Nougat: Brug nougat der er tempereret, så er den nemmere at fordele.
  4. 2
    Figner: De tørrede figner blendes med honning og 200 g marcipan.
  5. 3
    Romrosin: Rom, rosiner og marcipan blendes sammen.
  6. 4
    Abrikos: De tørrede abrikoser blendes med honningen og marcipanen.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Konfektsnitter


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK