Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Hjemmelavede flødeboller

Forrige opskrift | Næste opskrift
Flødeboller opskriftsvideo http://i.vimeocdn.com/video/368184849_640.jpg Odense Marcipan chefkonditor Peter Kofod guider igennem processen til at lave de lækreste hjemmelavede flødeboller med marcipanbund

Kommentarer (204)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 420

Sværhedsgrad

Forberedelse
45 min.

Samlet tid
1 time 30 min.

Stk.
30

  1. 1
    Marcipanbunde: En pakke marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir, og bages ved 180° C i 5-8 minutter.
  2. 2
    Guf: 300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 minutter. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
  3. 3
    Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose. Herefter pensles flødebollerne med smeltet mørk overtræk.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Sukkerlagen er klar, når den er gylden i kanten. Hældes i kogende(121° C), direkte fra blusset.

Hvis ikke guffen er stiv nok til, at flødebollerne kan pensles eller dyppes i chokoladen, bag da flødebollerne (med guf) i 5 minutter ved 180° C, så de får en fast overflade.

Holdbarhed er 3 dage ved 10-12° C.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Hjemmelavede flødeboller


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK