Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Solskinsboller

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 8

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
1 time 40 min.

Stk.
20

  1. 1
    Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Sættes til hævning i 30 minutter.
  2. 2
    Dejen slås ned og formes til boller. Pensl med æg. Lad dem hæve i 30 minutter. Bag bollerne ved 220° C til de er gyldenbrune.
  3. 3
    Fyld: Pisk fløden med flormelis til flødeskum. Vend den fint revne marcipan i.
  4. 4
    Flæk de afkølede boller, fyld dem og pynt den øverste bolle med flormelis og hakkede nødder eller chokoladeovertræk, før du lægger den på.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Glasur tips:
Rør glasur af 2 dl flormelis evt. med smag og 1-2 spsk. vand.

Chokolade tips:
ODENSE Overtræk er nemt og praktisk og fås i både hvid, lys og mørk. Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovn og dyp bollerne i chokoladen. Drys evt. med krymmel eller hakkede nødder.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Solskinsboller


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK