Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Kokos-fastelavnsboller med hindbærskum

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (9)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 20

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
2 timer 15 min.

Stk.
24

  1. 1
    Lun mælken og kom smeltet smør og gær i. Rør til gæren er opløst. Kom sukker og salt i og derefter mel. Det svinger lidt, hvor meget mel du skal bruge, men dejen skal være fast og elastisk.
  2. 2
    Lad dejen hæve 30-45 minutter.
  3. 3
    Del dejen i 2 og rul hvert stykke ud på et meldrysset bord. De skal hver være ca. 30x40 cm. Skær hvert stykke dej i 12 kvadrater og kom 1 tsk. kokosdrøm på hvert stykke. Fold dejen om kokosmassen, så den ikke kan flyde ud af bollen. Sæt bollerne med sammenføjningen nedad på en plade med bagepapir.
  4. 4
    Lad bollerne efterhæve lunt i 30 minutter.
  5. 5
    Pisk ægget med 2 spsk. koldt vand og pensl fastelavnsbollerne. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200° C, varmluft i 12-15 minutter.
  6. 6
    Lad bollerne køle af. I mens piskes fløden til blødt skum. Vend den med marmelade og flormelis.
  7. 7
    Rør æggehvide med hindbærsaft og flormelis.
  8. 8
    Flæk bollerne og fyld dem med skum. Top dem med glasur og lad glasuren sætte sig inden servering. Pynt evt. med friske hindbær.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Bollerne kan bages om morgenen og fyldes lige inden servering.

Du kan selvfølgelig bruge den marmelade, du bedst kan lide. Solbær, brombær og jordbær er også favoritter.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Kokos-fastelavnsboller med hindbærskum


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK