Festlige fastelavnskryds

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 0 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
2 timer

Stk.
12

  1. Rør gæren ud i lun mælk. Bland revet marcipan i melet. Rør gærblandingen, sukker og æg i dejen. Tilsæt hakket chokolade samt tranebær og rør hurtigt dejen sammen.
  2. Sæt 12 boller på en bageplade med bagepapir med to spiseskeer. Del marcipanen i 12 stykker og tril til lange tynde pølser. Del hver marcipanpølse i to og læg dem som et kryds henover bollen.
  3. Lad bollerne hæve lunt i 45 minutter til dobbelt størrelse. Bag bollerne ca. 16 minutter ved 200° C. Drys evt. med flormelis og servér dem friskbagte.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Send til e-mail

Festlige fastelavnskryds


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes