Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnsmuffins

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 0 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
15 min.

Samlet tid
40 min.

Stk.
15

Denne opskrift er fryseegnet uden pynt.
  1. 1
    Rør smør, sukker, vaniljesukker, kakao og lakrids blødt. Pisk æggene i et ad gangen.
  2. 2
    Sigt hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. Rør smeltet chokolade i dejen og fordel den i muffinsforme. Bag dem ved 175˚C i ca. 25 min.
  3. 3
    Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Afkøl på rist.
  4. 4
    Bland flormelis og kakao og kom smeltet chokolade samt smør i blandingen. Pisk det først ved lav hastighed og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.
  5. 5
    Pynt kagerne med icing, chokoladeknapper, nougattrekanter og smeltet chokolade så kagerne ligner katte. Se foto

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Fastelavnsmuffins


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK