Fastelavnsmuffins

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 2

Sværhedsgrad

Forberedelse
15 min.

Samlet tid
40 min.

Stk.
15

Denne opskrift er fryseegnet uden pynt.
  1. Rør smør, sukker, vaniljesukker, kakao og lakrids blødt. Pisk æggene i et ad gangen.
  2. Sigt hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. Rør smeltet chokolade i dejen og fordel den i muffinsforme. Bag dem ved 175˚C i ca. 25 min.
  3. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Afkøl på rist.
  4. Bland flormelis og kakao og kom smeltet chokolade samt smør i blandingen. Pisk det først ved lav hastighed og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt mindst 5 min.
  5. Pynt kagerne med icing, chokoladeknapper, nougattrekanter og smeltet chokolade så kagerne ligner katte. Se foto

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Send til e-mail

Fastelavnsmuffins


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes