Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnskage med nougat og marcipankatte

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 0 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
1,5 time

Stk.
1 bradepande

  1. 1
    Pisk æg og sukker til en luftig skummende æggesnaps. Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og smelt nougaten heri. Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao i æggesnapsen og rør det sammen med nougat-smørren.
  2. 2
    Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen i ca. 30 minutter ved 170° C. Lad kagen køle af.
  3. 3
    Læg marcipanlåget hen over den afkølede kage og skær det til.
  4. 4
    Bland marcipan med pastafarve i de farver, der ønskes til dekorationen.
  5. 5
    Rul den farvede marcipanen ud mellem to stykker bagepapir og skær f.eks. to bælter til at sætte rundt om tønden samt katte ud af marcipan. Brug det afskårne marcipan til øjne og knurhår. Lav serpentiner af udrullet marcipan i andre farver.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Under Den Søde Skole findes en vejledning til hvordan man laver sin egen kakaomarcipan. Kakaomarcipanen er brugt til bånd og katte på billedet.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Fastelavnskage med nougat og marcipankatte


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK