Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnsboller med remonce og chokoladeskum

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (4)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 52

Sværhedsgrad

Forberedelse
45 min.

Samlet tid
2 timer 15 min.

Stk.
12

  1. 1
    Rør gæren ud i lun mælk og pisk ægget i. Smuldr smørret i en skål med 150 g hvedemel og tilsæt sukker, salt og vaniljesukker. Rør gærblandingen i dejen og slå den grundigt med en ske. Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den er blank og smidig. Lad dejen hvile i 15 minutter.
  2. 2
    Rør smør, sukker og marcipan sammen til en remonce.
  3. 3
    Chokoladeskum: Varm 1 dl fløde op til kogepunktet, tag gryden af varmen og smelt den finthakkede chokolade heri. Tilsæt resten af fløden, rør det sammen og afkøl det i køleskabet.
  4. 4
    Rul dejen ud til ca. 30 x40 cm og skær den i 12 kvadrater på ca. 10x10 cm. Fordel remoncen midt på kvadraterne, fold dejhjørnerne ind mod midten og klem dem godt sammen over fyldet. Læg bollerne med sammenføjningen nedad på en bageplade med bagepapir. Pensl bollerne med sammenpisket æg og lad dem hæve lunt i 30-45 minutter. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200° C.
  5. 5
    Chokoladeskum: Pisk den kolde chokoladefløde til skum. Flæk bollerne og fyld dem med chokoladeskum.
  6. 6
    Pynt med flormelis eller smeltet shokolade og servér.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Bollerne kan fryses ned til senere brug. Lad dem tø op i en frysepose ved stuetemperatur.
Fyld bollerne og pynt dem inden servering.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Fastelavnsboller med remonce og chokoladeskum


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK