Fastelavnsboller med pistacie

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 18

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
1 time 40 min.

Stk.
20

  1. Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med æg og sukker. Ælt dejen til den er smidig og sæt den til hævning i 30 minutter.
  2. Bollerne formes, vendes i revet marcipan og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve 30 minutter.
  3. Lav fordybninger i bollerne og fordel dessertmasse med pistaciesmag i hullerne. Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter.
  4. Bollerne bages ved 225° C, til de er gyldenbrune.
  5. Pynt de afkølede boller med hvid glasur.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Send til e-mail

Fastelavnsboller med pistacie


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes