Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnsboller med pistacie

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 16

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
1 time 40 min.

Stk.
20

  1. 1
    Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken og tilsættes sammen med æg og sukker. Ælt dejen til den er smidig og sæt den til hævning i 30 minutter.
  2. 2
    Bollerne formes, vendes i revet marcipan og sættes på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve 30 minutter.
  3. 3
    Lav fordybninger i bollerne og fordel dessertmasse med pistaciesmag i hullerne. Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter.
  4. 4
    Bollerne bages ved 225° C, til de er gyldenbrune.
  5. 5
    Pynt de afkølede boller med hvid glasur.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Fastelavnsboller med pistacie


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK