Fastelavnsboller med marcipanfyld

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 38

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
2 timer 15 min.

Stk.
14

  1. Rør gæren ud i lun mælk og pisk æg samt sukker i. Smuldr smørret i melet og tilsæt vaniljesukker. Rør gærblandingen i og ælt dejen til den er blank og smidig. Form 14 boller, læg dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg. Lad dem hæve lunt i 1 time. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200° C.
  2. Pisk piskefløde og vend revet marcipan i. Bland smeltet chokolade, flormelis og lidt vand til en tilpas konsistens (ikke for tynd). Skær bollerne igennem, fyld dem med marcipanflødeskum og pynt med chokoladeglasuren.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Jette Sørensen 20-01-2013 17:24:08
    Er opskriften fryseegnet ?

Send til e-mail

Fastelavnsboller med marcipanfyld


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes