Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnsboller med marcipanfyld

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 38

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time

Samlet tid
2 timer 15 min.

Stk.
14

  1. 1
    Rør gæren ud i lun mælk og pisk æg samt sukker i. Smuldr smørret i melet og tilsæt vaniljesukker. Rør gærblandingen i og ælt dejen til den er blank og smidig. Form 14 boller, læg dem på en bageplade og pensl med sammenpisket æg. Lad dem hæve lunt i 1 time. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200° C.
  2. 2
    Pisk piskefløde og vend revet marcipan i. Bland smeltet chokolade, flormelis og lidt vand til en tilpas konsistens (ikke for tynd). Skær bollerne igennem, fyld dem med marcipanflødeskum og pynt med chokoladeglasuren.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Fastelavnsboller med marcipanfyld


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK