Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavns vandbakkelser

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (11)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 33

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 time 30 min.

Samlet tid
2 timer

Stk.
20

  1. 1
    Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør kraftigt indtil dejen slipper gryden. Den skal varmes rigtig godt igennem og være blank.
  2. 2
    Afkøl dejen lidt og rør æggene i et ad gangen. Det er vigtigt der røres godt for hvert æg, så dejen ikke bliver tynd. Sæt dejen på en bageplade med bagepapir med to skeer eller sprøjt dem ud ved brug af sprøjtepose med tylle. Bag vandbakkelserne ved 220° C i ca. 20-25 minutter afhængig af størrelsen. OBS det er vigtigt, ovnen ikke åbnes de første 20 minutter, da vandbakkelserne så falder sammen.
  3. 3
    Når de ser bagte ud, tages en ud og stilles på en rist, falder den sammen, skal de have lidt længere.
  4. A
    Fyld: Pisk fløden til skum. Bland med grovhakkede svesker, revet nougat og lidt portvin.
  5. B
    Fyld: Bland grofthakkede jordbær, revet marcipan og lidt appelsinlikør
  6. C
    Fyld: Bland blåbær, hakket chokolade og smag til med vaniljesukker.
  7. 4
    Flæk bollerne, kom fyldet i og drys med flormelis eller overtræk med smeltet chokolade.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Fastelavns vandbakkelser


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK