Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavns muffinboller med nougat og marcipan

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (9)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 47

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
2 timer 45 min.

Stk.
12

  1. 1
    Brug en røremaskine eller sæt dejkroge på elpiskeren og find en stor skål. Gæren røres ud i lun mælk, og æggene røres i et ad gangen.
  2. 2
    Tilsæt sukker, salt, honning, smør og halvdelen af melet og rør det godt sammen. Drys resten af melet i lidt ad gangen, mens der røres og lad dejen hvile 1 time.
  3. 3
    Fordel dejen med skeer i smurte muffinsforme. Lav en god fordybning i hver med fingeren og fyld den med nougat og kransekagemasse.
  4. 4
    Fold dejen hen over og vend bollen i formen så lukningen vender nedad.
  5. 5
    Lad dem hæve lunt i 45 minutter og pensl med æg.
  6. 6
    Bages i 20-25 minutter ved 180 ° C.
  7. 7
    Afkøl på en rist og pynt med glasur eller smeltet chokolade

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Send til e-mail

Fastelavns muffinboller med nougat og marcipan


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK