Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Æbleboller

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 0 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
1 time 40 min.

Stk.
20

  1. 1
    Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Sættes til hævning i 30 minutter.
  2. 2
    Fyld: Bland æblestykker med kanelsukker og marcipan.
  3. 3
    Dejen slås ned og formes til boller. Rul ud til cirkler. Læg 1 tsk. (ca. 10 g) fyld pr. bolle. Luk dejen sammen om fyldet. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir med samlingen nederst. Pensl med æg. Lad dem hæve i 30 minutter. Bag bollerne ved 225° C til de er gyldenbrune.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Dekoration: ODENSE Overtræk er nemt og praktisk og fås i både hvid, lys og mørk. Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovn og dyp bollerne i chokoladen. Drys evt. med krymmel eller hakkede nødder.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Æbleboller


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK