Æbleboller

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 0 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min.

Samlet tid
1 time 40 min.

Stk.
20

  1. Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i mælken, og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Sættes til hævning i 30 minutter.
  2. Fyld: Bland æblestykker med kanelsukker og marcipan.
  3. Dejen slås ned og formes til boller. Rul ud til cirkler. Læg 1 tsk. (ca. 10 g) fyld pr. bolle. Luk dejen sammen om fyldet. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir med samlingen nederst. Pensl med æg. Lad dem hæve i 30 minutter. Bag bollerne ved 225° C til de er gyldenbrune.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Send til e-mail

Æbleboller


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes