Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Nem æblekage med marcipan

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (18)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 120

Sværhedsgrad

Forberedelse
15 min.

Samlet tid
35 min.

Personer
4-6

  1. 1
    Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernehuset. Skær æblerne i tern og kog dem i 2-3 minutter i lidt vand. Læg æblerne i et smurt ovnfast fad.
  2. 2
    Mel, flormelis, smør og marcipan arbejdes sammen til en smuldredej, der fordeles ovenpå æblerne.
  3. 3
    Bages ved 200° C i 10 minutter, hvorefter 50 g marcipan rives ud over kagen. Bages færdig ved 220° C i 10 minutter.
  4. 4
    Pynt med marcipan og servér med flødeskum eller en god is.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Æblerne kan erstattes af pærer.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Nem æblekage med marcipan


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK