Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hindbær- og lakridskonfekt 24

Denne lækre juleopskrift på hindbær- og lakridskonfekt er en skøn tilføjelse til de traditionelle julekonfekter. Hindbær- og lakridssmagen komplimenterer hinanden rigtig godt sammen med marcipanen. Opskriften er rigtig nem, og man står med 24-28 små marcipanbrød, når man er færdig, som kan holde op til 14 dage i korrekt opbevaring.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan, lakrids knas og tørrede hindbær sammen. Form ca. 24-28 små marcipanbrød.
  2. Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk de små marcipanbrød og drys med tørrede hindbær.
  3. Lad overtrækket sætte sig og servér.

Tip

De små marcipanbrød kan holde sig i op til 14 dage i en tætlukket bøtte et køligt sted.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften