Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Pistaciekage med citrussalat 8

Gør desserten ekstra lækker ved at bruge denne opskrift på pistaciekage! De grønne pistacienødder giver kagen en flot farve. Servér med syrlig citrussalat.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

  1. Pistaciebund: Pisk dessertmassen, revet bagemarcipan, æg, vaniljesukker, sukker og den revne citronskal sammen til en luftig masse. Melet og bagepulveret vendes i og pistaciakagen, og bages ved 190° C i ca. 20 minutter i en tærteform, ca. Ø 23 cm.
  2. Citrussalat: Yoghurt røres sammen med ahornsirup. Skrællet skæres af citrusfrugterne, kødet skæres i fileter og vendes i den rørte yoghurt.
  3. Pistaciebunden udskæres i portionsstykker, og anrettes med citrussalat.

Tip

Alle slags citrusfrugter kan anvendes i citrussalaten.

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften