Smag forskellen

Original_odense_topfoto
ODENSE gør mere for din smagsoplevelse

Marcipan er ikke bare marcipan
Grundlæggende består marcipan af mandler og sukker. Men at opskriften er enkel betyder ikke, at marcipan bare er marcipan. Så enkelt er det ikke.

Mandlerne gør forskellen
Smagen og marcipankvaliteten afhænger af mandlernes kvalitet, af forholdet mellem mandler og sukker og af marcipanens struktur, som er med til at påvirke din smagsoplevelse.

Smag og kvalitet fra Californien
Original ODENSE Marcipan bliver lavet på søde californiske mandler. - Og forholdet mellem mandler og sukker er nøje afstemt, så marcipanen får den rette sødme og den udprægede mandelsmag. Vi har valgt at bruge de californiske mandler til Original ODENSE Marcipan ud fra deres delikate smag, gode kvalitet og en meget kontrolleret dyrkning.

Du får en længere smagsoplevelse 
Som et af de eneste steder i verden forarbejder og valser vi Original ODENSE Marcipan på originale granitvalser. Det gør, at marcipanen får en grovere struktur, der giver en længere smagsoplevelse og fremhæver smagsnuancerne. Det er derfor, du kan smage forskel på marcipan.