Kvalitet

Ren_raa_rulle

Kvaliteten skaber renomméet
- Og som én af verdens største marcipanproducenter sætter vi en ære i at levere produkter af høj ensartet kvalitet.  Vores kvalitetsstyring er BRC certificeret, og er din garanti for en ensartet kvalitet, hver gang du køber ét af vores produkter. Her får du et indblik i de produkter, vi bruger til at fremstille marcipanen - og hvordan:

Du får søde californiske mandler
90 % af de mandler vi bruger til marcipanen kommer primært fra Californien. Verdens største producent af mandler. Mandlerne kommer fra et begrænset område fra Bakersfield i syd til Chico i Nord. De sidste 10 % mandler kommer fra Spanien, Australien og Marokko.

De bitre abrikoskerner
Bitre abrikoskerner kommer primært fra Kina og stammer fra en helt anden frugt end de abrikoser, vi kender fra grønthandleren herhjemme. Abrikostræerne vokser vildt i bjergene, og stenene fra abrikoserne bliver indsamlet af hyrder og bønder, som leverer dem til større virksomheder, der knækker stenene, renser og pakker kernerne. Uden for Kinas grænser er vi den største aftager af abrikoskernerne.

Sådan laver vi Original ODENSE Marcipan
Når høsten af mandler er i hus, blancherer og smutter vi mandlerne. Herefter hakker vi dem og blander dem med sukker i forholdet 2/3 mandler og 1/3 sukker. Mandler og sukker bliver nu valset på store stenvalser, så marcipanen får den rigtige grove konsistens.

ODENSE Bagemarcipan holder formen
Ud over mandler indeholder ODENSE Bagemarcipan også abrikoskerner. Abrikoskernerne gør, at marcipanen ikke flyder ud, når den bliver bagt. Bagemarcipan er velegnet til kransekage og andet bagværk, hvor det er vigtigt, at formen holdes.