Chokoladegitter - Sådan gør du!

chokoladegitter_topfoto
Pep isen eller en anden dessert op med et chokoladegitter - det er faktisk ikke så svært. Vi viser dig i vores guidede video hvordan du gør. 

Chokoladegitter http://i.vimeocdn.com/video/473099710_640.jpg Videoguide til fremstilling af små chokoladegitre, som bruges til flot afpyntning af kager, is og meget andet. Det er let at lave og kan laves af både chokolade og overtræk.



Anvend 200 g ODENSE Mørk Chokolade.

Temperér chokoladen og kom den (ikke for meget ad gangen) i et lille kræmmerhus. Sprøjt chokoladen ud på en frysepose (eller andet plast godkendt til fødevarer) i snirkler oveni hinanden så der dannes et gitter. Lad chokoladen køle af, og opbevar den evt. i en kagedåse indtil desserten skal serveres.

Tips: Kan evt. pyntes med sukkerpynt inden chokoladen lægges til afkøling.

Vi har samlet et sæt skabeloner du kan bruge, når du skal lave de flotte chokolade snirkler - du kan hente dem her.