Sådan laver du chokoladedekorationer

chokoladedeko_topfoto
Lav flotte små søde chokoladedekorationer til afpyntning af eksempelvis kager og isdesserter. Se vores videoguide nedenfor, eller følg de beskrevede trin.

Error loading MacroEngine script (file: InsertVimeoVideo.cshtml)

Sådan laves chokoladedekorationer:

 
Sådan kommer du i gang:

Temperer 100 g ODENSE Mørk Chokolade.

Kom den flydende chokolade i et lille kræmmerhus af f.eks. madpakkepapir eller bagepapir.

chokoladedeko1 Tryk ud i en tæt zik-zak form, som vist på billedet på et stykke plast eller bagepapir.
chokoladedeko2 Inden chokoladen er nået at stivne helt, snor man plasten lidt, så chokoladen formes fint.
chokoladedeko3 Efter 10-15 min. i køleskab er pynten klar til at blive taget af plasten.
chokoladepynt1 På samme måde kan du også lave andre sjove dekorationer i chokolade til din kage eller dessert.