Den søde skole

Tips og tricks
Når der skal arbejdes med marcipan og chokolade, kan det nogle gange være en fordel at kende de små tricks. Hvordan smelter man lige nemmest chokoladen? Hvordan udruller man nemmest marcipan? 

ODENSE konditoren giver her en række tips og tricks til de øjeblikke, hvor kagen og desserten bare SKAL lykkes. Så dekorationen, smagen og serveringen med stolthed går op i en højere enhed. Vi ønsker, at du med denne inspiration oplever din helt personlige stjernestund.

nougat_kategori bryllupskage_kategori chokoladedeko_kategori
Blød Nougat Bryllupskagen Chokoladedekorationer
chokoladegitter_kategori  chokoladespaaner_kategori marcipanblomst_kategori
Chokoladegitter Chokoladespåner Marcipanblomster
marcipanrose_kategori marcipanspaaner_kategori konfekt_sm_2007
Marcipanroser Marcipanspåner Opbevaring af julekonfekt
 overtraek_kategori temp_chokolade_kategori   udrulning_kategori
 Overtræk Temperering af chokolade  Udrulning af marcipan 
Kakaomarcipan Skogsbärsmarcipan
Lav din egen kakaomarcipan Lav din egen skovbærmarcipan

 




















da_DK